Despre noi

În goana după Breaking News, presa nu îți mai explică de ce sunt relevante evenimentele care au loc zilnic în jurul tău sau cum te afectează deciziile luate la nivel mondial.

Traficul devine prea des o prioritate pentru site-urile de știri, iar calitatea conținutului pe care îl oferă trece în plan secund.

Titlurile exagerate, știrile reciclate, scandalurile și declarațiile scoase din context sunt de multe ori motivul pentru care nu găsești răspunsuri la întrebările cine, ce, când, cum și de ce?

Cemaienou.ro a apărut din dorința de a face jurnalism independent și de a oferi informațiile care chiar contează.

Trecem în revistă, printr-un filtru explicativ, principalele subiecte ale zilei și le abordăm imparțial, fără interese și simpatii politice.

Selectăm informațiile și subiectele de interes în funcție de impactul pe care îl au în societate, iar prin analizele pe care le citești la noi vrem să ai o perspectivă mai amplă asupra lucrurilor care te interesează.

Ce aducem nou? Construim o bază de date complexă, care conține informații explicative dintr-o gamă variată de domenii scrise pe înțelesul tuturor, dar și interviuri, reportaje și subiecte pe care nu ne ferim să le abordăm.