229 de cuvinte în 30 de secunde: Fanii lui Eminem spun că rapperul tocmai a depășit un nou record mondial pe ultimul album

Foto: captură Twitter EMINEM

Fanii lui Eminem au luat cu asalt rețelele de socializare precum Twitter și Facebook după ce artistul american a lansat la finalul săptămânii trecute albumul „Music To Be Murdered By” – fapt ce a venit ca o surpriză pentru întreaga lume.

Acum, cei mai înfocați fani ai artistului susțin că el a reușit să doboare recordul mondial pentru viteza cu care a pronunțat cuvintele în melodia „Godzilla”: 229 de cuvinte (cu 339 de silabe) în 30 de secunde.

Această performanță i-ar da lui Eminem o viteză de 11,3 silabe pe secundă, iar fanii spun că depășește recordurile anterioare stabilite tot de el prin piesele „Majesty” și „Rap God”, unde a cântat cu 1, respectiv 1,7 secunde mai lent.


Cu o copertă inspirată după albumul lui Alfred Hitchcock cu același nume, al 11-lea album al artistului a stârnit și controverse legate de conținut.

Mai multe versuri din diverse melodii fac referire atât la atacuri cu arme de foc, care au avut loc în SUA, cât și la un atentat din Manchester. Deși mesajul este unul de conștientizare, versurile au stârnit controverse.