Victorie cu emoții la Australian Open. Simona Halep: „A fost un final de meci puţin periculos”

Foto: captură Twitter WTA

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open, după un meci de o oră și 18 minute cu britanica Harriet Dart, pe care a învins-o cu 6-2, 6-4. În urma acestei victorii, numărul 3 WTA a primit un cec în valoare de 128.000 de dolari.

Campioana de la Wimbledon nu a avut probleme în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-2. Simona a condus cu 5-1 în setul secund, dar a cedat apoi inexplicabil 3 game-uri la rând. Sportiva și-a revenit pe final și s-a impus cu 6-4.


„A fost un final de meci puţin periculos, mi-am pierdut concentrarea, ea a început să joace foarte bine şi a fost mult mai dificil pentru mine să păstrez avantajul, dar mă bucur că am reuşit. Îmi place să joc sub presiune, e mai distractiv, dar aş prefera să închei meciul la prima ocazie.

Cu siguranţă că este plăcut să îl am din nou alături de mine pe Darren, îmi dă foarte multă încredere. Am amintiri plăcute de aici, în 2018 am jucat multe meciuri bune, mă bucur să joc în faţa acestui public, întotdeauna sunt întâmpinată cu căldură şi sper să pot să câştig al treilea Grand Slam al carierei”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.


Victoria din turul 2 la Australian Open i-a adus Simonei un cec în valoare de 128.000 de dolari. În turul 3, sportiva din Constanța va juca împotriva Yuliei Putintseva (locul 38 WTA), care a trecut de Danielle Rose Collins (locul 25 WTA) cu 6-4, 2-6, 7-5. Partida se va disputa sâmbătă, 25 ianuarie. Ora de start va fi stabilită ulterior.